+31 (0)6 29 37 83 02
Mathieu Féron

Mathieu Féron

Oprichter KMF

Meer info

Voor meer info over Mathieu Féron klik je HIER!

Herman Bartelink

Herman Bartelink

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1958

Dit seizoen wordt mijn 50ste in de voetbalsport en mijn 40ste als trainer/coach. Ik ben als echte straatvoetballer begonnen. Al heel snel heb ik de liefde voor het keepersvak omarmd, want ook toen al was ik vaak de keeper bij de partijtjes die we op de weg of een grasveldje speelden.

Ergens aan het einde van de zestiger jaren ben ik bij het toenmalige Quick’08 in Geleen als veldspeler in de D-jeugd gaan voetballen. In die tijd keepte ik in het schoolvoetbalteam van de basisschool. Vanaf de C-jeugd werd ik keeper en ben ik op een aantal incidentjes na, nooit meer het doel uit geweest.

Ik heb alle jeugdteams bij Quick’08 doorlopen en heb nog twee jaar in de senioren gespeeld. Toen ik naar de senioren ging ben ik direct als jeugdtrainer gestart. Studie, werk en voetballen gingen helaas niet samen en heb ik het voetballen op een lager pitje gezet. Ik was inmiddels gestart met mijn werkzame leven bij de politie. Regelmatig speelde ik met een bedrijf of politieteam mee om halverwege de jaren 80 als zaalvoetbalkeeper weer in competitieverband te gaan spelen. Dit heb ik tot einde jaren 90 gedaan.

Ondertussen was ik ook vader van opgroeiende jongens. Aangezien zij ook graag wilden voetballen ben ik weer verder gegaan als jeugdtrainer. Ja, toen er een wilde gaan keepen was mijn keuze natuurlijk snel gemaakt. Als jeugdtrainer bij VV Neerbeek ben ik naar de opleiding voor keeperstrainer/coach gegaan bij Frans Hoek, de huidige keepertrainer van het Nederlands elftal. Ik ben bij Neerbeek en later bij Caesar als keeperstrainer aan de slag gegaan en ben een aantal jaren Tjeu weer tegengekomen. Bij Tjeu ben ik bij zijn keepersschool aan de slag gegaan. Dit doe ik nu nog steeds naast mijn keeperstrainingen bij de jeugd van Caesar.

Wim Janssen

Wim Janssen

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1964

In de jeugd was ik keeper bij Quick’08 / VV Geleen en 3 jaar als keeper/trainer bij VV Spaubeek. Daarna keeperstrainer voor de jeugd van FC Geleen-Zuid en 6 jaar keeperstrainer bij o.a. VV Caesar en keepersscholen.nl onder leiding van Mathieu Féron.

Youri Bartelink

Youri Bartelink

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1992

Al vanaf mijn 5e jaar voetbal ik en een jaartje later ben ik begonnen met keepen. Eerst in de jeugd van VV Neerbeek en daarna bij VV Caesar. In de senioren van ik via Caesar naar Schimmert en vervolgens naar VV Puth gegaan. Toen deze vereniging opging in Alfa Sport ben ik gestopt met actief keepen en heb ik me gericht op het geven van keeperstraining. Door mijn studie en werk woonde ik al een tijdje in Nijmegen en ben ik begonnen bij SV Blauw-Wit. Binnenkort verhuis ik naar Sittard en ben ik begonnen bij de dames van Fortuna ’54.

Keepen is het allermooiste wat er is en ik vind het dan ook heel erg leuk om met jonge en oudere keepers te werken om ze nog beter te maken. Bij KMF krijgen de keepers en ik daar gelukkig alle kansen voor!

Guido Gordebeke

Guido Gordebeke

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1982

Mijn voetbalcarrière begon op 7-jarige leeftijd bij RKVV Buchten (inmiddels HBC-09 genaamd) als veldspeler. Na mijn eerste jaar als voetballer bleek al snel dat ik meer vertier had en resultaat boekte als keeper. Op mijn 15de heb ik mijn debuut gemaakt in het eerste elftal van RKVV Buchten. Tot mijn 20ste heb ik altijd onder de lat gestaan totdat ik een zware blessure aan de pols kreeg waardoor ik de keepershandschoenen aan de wilgen moest hangen.

Echter stil zitten kon ik niet. Ik heb samen met een vriend een zaalvoetbalteam opgericht genaamd OVC-02. Waar ik vele jaren heb gevoetbald. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar FC-Wetzels en momenteel voetbal ik nog bij OSU-60 in Geleen.

In 2012 is onze eerste zoon genaamd Sem geboren en in 2014 de tweede zoon Cas. Beiden zitten ook inmiddels op voetbal bij HBC-09, waar ik trainer ben van het pupillenteam van Sem. Dit geeft mij heel veel plezier en ik leer er persoonlijk ook heel veel van. Zo ook bij de Keepersschool Mathieu Féron waar ik trots op mag zijn om jonge keepers / keepsters de kneepjes van het vak aan te leren en hun te zien groeien in wat ze durven en kunnen!

Vincent van den Bosch

Vincent van den Bosch

Keeperstrainer KMF

Meer info

Meer info volgt

Mickey Herveillle

Mickey Herveillle

Keeperstrainer KMF

Meer info

Meer info volgt

Twan Féron

Twan Féron

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1997

Ik ben begonnen met voetballen toen ik 6 was en deed voor de eerste keer de handschoenen aan op mijn 8ste omdat mijn broer geen keeper meer wilde zijn. Ik geef keeperstraining omdat ik het zelf nooit op jonge leeftijd gehad heb, maar je leert er toch wel ontzettend veel van. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om jonge kinderen iets bij te leren. 8 jaar bij hoogste jeugdteams van SC Susteren gespeeld, waarvan 3 jaar deels bij selectie. Debuut gemaakt bij SC Susteren 1 op 16-jarige leeftijd.

Nu voor het 2e jaar keeperstrainer bij “Keepersschool Mathieu Féron” Sinds dit jaar keeperstrainer bij DAOS.

Daniel Pellegrine

Daniel Pellegrine

Keeperstrainer KMF

Meer info

Sinds eind juni 2021 naar de USA om daar te studeren aan de Huntington University.

Geboortejaar: 2003

Ik ben al sinds jong af aan gek op voetballen en keepen. Ik weet nog de eerste keer toen ik hoorde dat ik mocht gaan keepen. Het was een vrijdag avond en om 21.00 uur ging de telefoon. Het was de trainer van de F1 hij vroeg of ik wou keepen voor hun. Natuurlijk zei ik ja en ik was dolblij.

Het is nu 9 jaar later en ik ben nog steeds keeper. Nu voor Sportclub Susteren JO17-1. Keepen vind ik nog altijd het leukste wat er is en daarom wil ik jongere voetballers het leuke laten zien aan keepen. Ik ben vroeger ook naar een keeperschool van Mathieu geweest. Dit heeft mij geholpen om kansen bij de KNVB, Fortuna Sittard en Roda JC te krijgen. Ik vond het altijd leuk om naar keeperschool te komen toen ik jong was en ook nu ik zelf trainer ben. Ik wil dat jonge keepers hun potentie laten zien en daar ga ik ze mee helpen…

Ton Mennen †

Ton Mennen †

IN MEMORIAM

Meer info

IN MEMORIAM

Wij herinneren Ton met zijn brede glimlach als hij als keeperstrainer over het veld liep en zijn keepers aanmoedigde om nog meer te geven.

Altijd konden we op Ton rekenen bij onze Keepersschool. Een zeer gewaardeerd en kundig collega en vriend. Ton, we zullen je nooit vergeten… rust zacht!

Onze trainers

Om goede training te kunnen geven, is het trainers-team uiteraard enorm belangrijk. Onze team bestaat uit gemotiveerde en ervaren trainers, die zelf hun strepen onder de lat al dik en dwars verdiend hebben! De onderlinge sfeer is erg goed, wat ook zijn weerslag heeft op de kinderen!