+31 (0)6 10 53 16 68

Onze trainers

Om goede training te kunnen geven, is het trainers-team uiteraard enorm belangrijk. Onze team bestaat uit gemotiveerde en ervaren trainers, die zelf hun strepen onder de lat al dik en dwars verdiend hebben! De onderlinge sfeer is erg goed, wat ook zijn weerslag heeft op de kinderen!

Mathieu Féron

Mathieu Féron

Oprichter KMF

Meer info

Voor meer info over Mathieu Féron klik je HIER!

Geoffrey Jacobs

Geoffrey Jacobs

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar:

Meer info volgt later.

Youri Bartelink

Youri Bartelink

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1992

Meer info volgt later.

Herman Bartelink

Herman Bartelink

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1958

Dit seizoen wordt mijn 50ste in de voetbalsport en mijn 40ste als trainer/coach. Ik ben als echte straatvoetballer begonnen. Al heel snel heb ik de liefde voor het keepersvak omarmd, want ook toen al was ik vaak de keeper bij de partijtjes die we op de weg of een grasveldje speelden.

Ergens aan het einde van de zestiger jaren ben ik bij het toenmalige Quick’08 in Geleen als veldspeler in de D-jeugd gaan voetballen. In die tijd keepte ik in het schoolvoetbalteam van de basisschool. Vanaf de C-jeugd werd ik keeper en ben ik op een aantal incidentjes na, nooit meer het doel uit geweest.

Ik heb alle jeugdteams bij Quick’08 doorlopen en heb nog twee jaar in de senioren gespeeld. Toen ik naar de senioren ging ben ik direct als jeugdtrainer gestart. Studie, werk en voetballen gingen helaas niet samen en heb ik het voetballen op een lager pitje gezet. Ik was inmiddels gestart met mijn werkzame leven bij de politie. Regelmatig speelde ik met een bedrijf of politieteam mee om halverwege de jaren 80 als zaalvoetbalkeeper weer in competitieverband te gaan spelen. Dit heb ik tot einde jaren 90 gedaan.

Ondertussen was ik ook vader van opgroeiende jongens. Aangezien zij ook graag wilden voetballen ben ik weer verder gegaan als jeugdtrainer. Ja, toen er een wilde gaan keepen was mijn keuze natuurlijk snel gemaakt. Als jeugdtrainer bij VV Neerbeek ben ik naar de opleiding voor keeperstrainer/coach gegaan bij Frans Hoek, de huidige keepertrainer van het Nederlands elftal. Ik ben bij Neerbeek en later bij Caesar als keeperstrainer aan de slag gegaan en ben een aantal jaren Tjeu weer tegengekomen. Bij Tjeu ben ik bij zijn keepersschool aan de slag gegaan. Dit doe ik nu nog steeds naast mijn keeperstrainingen bij de jeugd van Caesar.

Chris Mennen

Chris Mennen

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1998

Ik ben op mijn 7de begonnen met voetballen bij SVM, Een half jaartje later voor het eerst de goal in gestapt en ben er nooit meer uitgekomen. Daarna alle jeugd elftallen van SVM doorlopen en mijn debuut bij het 1ste op 15-jarige leeftijd tijdens een oefenwedstrijd mogen maken. Op mijn 17e de overstap naar Sanderbout gemaakt en mijn eerste seizoen bij de senioren daar mogen lopen. Na een leerzaam seizoen ervoor gekozen om de overstap te maken naar vv Neerbeek. Naast het clubvoetbal altijd al actief geweest bij de keepersschool: eerst als pupil en daarna zelf als trainer.

Ton Mennen

Ton Mennen

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: ****

Meer info volgt later.

Wim Janssen

Wim Janssen

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1964

In de jeugd was ik keeper bij Quick’08 / VV Geleen en 3 jaar als keeper/trainer bij VV Spaubeek. Daarna keeperstrainer voor de jeugd van FC Geleen-Zuid en 6 jaar keeperstrainer bij o.a. VV Caesar en keepersscholen.nl onder leiding van Mathieu Féron.

Twan Féron

Twan Féron

Keeperstrainer KMF

Meer info

Geboortejaar: 1997

Ik ben begonnen met voetballen toen ik 6 was en deed voor de eerste keer de handschoenen aan op mijn 8ste omdat mijn broer geen keeper meer wilde zijn. Ik geef keeperstraining omdat ik het zelf nooit op jonge leeftijd gehad heb, maar je leert er toch wel ontzettend veel van. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om jonge kinderen iets bij te leren. 8 jaar bij hoogste jeugdteams van SC Susteren gespeeld, waarvan 3 jaar deels bij selectie. Debuut gemaakt bij SC Susteren 1 op 16-jarige leeftijd.

Nu voor het 2e jaar keeperstrainer bij “Keepersschool Mathieu Féron” Sinds dit jaar keeperstrainer bij DAOS.